Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Βρε είναι πράματα αυτά με τον ξεβράκωτο που μου δώσανε βραβείο;

Επιτρέπεται δηλαδή τώρα εγώ η Γιαγιά Κασσιανή με τ΄ όνομα από καλό σπίτι με γαλλικά και πιάνο, μητέρα, γιαγιά, νοικοκυρά και επιπλέον τόσα χρόνια συντροφιά με τον Αγιο Πέτρο, μια πόρτα είμαστε με τον Αγιο μεγάλη η χάρη Του και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, πάνε κι έρχονται τα τσιζ κέηκ και τα ντολμαδάκια που πολύ τα τρώει ο Αγιος, και να πάθω εγώ τέτοιο χουνέρι;
Βέβαια αιτία του κακού είναι αυτή η εγγονή μου η Σόφη η κακομαθημένη, το τέρας που το μεγάλωσα με τόσες θυσίες και κόπους, με τις παρέες που κάνει. Πάει και βρίσκει εκεί όλα τα στοιχεία του φυράματός της στο πως το λένε αυτό το ιντερνέτ και τους κάνει φίλους.
Τώρα μου έδωσε βραβείο, λέει, ένα Παλιοκόριτσο από την Κρήτη, Ματίνα τη λένε έμαθα εξ εγκύρου πηγής, που είναι φίλες με τη δικιά μας και δίνουνε βραβεία η μια στην άλλη και παίζουνε κάτι παιχνίδια εκεί ο Θεός να τα κάνει.
Ακούς εκεί να μου δώσουνε εμένα βραβείο έναν νεαρό ξεβράκωτο θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου εγκεφαλικό θα πάθω.
Ωραιότατος νέος σαν τον Ερμή του Πραξιτέλους είναι βέβαια αυτός στο βραβείο αλλά τέλος πάντων το είδε και ο Αγιος Πέτρος εδώ πάνω κι έμεινε εμβρόντητος κι όχι μόνο ο Αγιος αλλά έχουν μαζευτεί εδώ όλοι και γελάνε μαζί μου. Κι ο Αριστοτέλης με τη Μαρίκα γελάνε, και ο αδελφός μου ο δήμαρχος και η Μερόπη εδώ είναι και τα παιδιά μου όλοι εδώ και γελάνε και κανένας δεν έμεινε κάτω βλέπεις οπότε η εγγονή μου αλωνίζει πλέον ανενόχλητη.
Αυτό το τέρας λοιπόν η εγγονή μου που δεν φτάνει πόσα μου έκανε όσο ήμουν κάτω αλλά τώρα με έκανε και πως το λένε ιστολόγιο. λέει, δεν ξέρω τι είναι αυτό, δηλαδή βούκινο μ' έχει βγάλει, έτσι έκανε από μικρό. Αμα δεν πέρναγε το δικό της, που εμείς την κακομάθαμε έτσι και της κάναμε όλα τα χατήρια βέβαια, καθότανε και τα έγραφε όλα σ' ένα τετράδιο και μετά μας έπρηζε να μας τα διαβάζει από δέκα φορές να τα εμπεδώσουμε.
Βρε γι' αυτό τη στέλναμε τόσα χρόνια στις Ουρσουλίνες αυτή τη μικρή και ξοδέψαμε τα μαλλιά της κεφαλής μας να μάθει τρόπους και συμπεριφορά; Ακούς εκεί να πάει να μπλέκει με παλιοκόριτσα και να μοιράζουνε βραβεία με νεαρούς άνευ εσωρούχων εντελώς !!! Και τι θα λένε και οι άλλες κυρίες των Ουρσουλινών κι αυτές που είναι σοβαρές γυναίκες με τα χαϊρια και τις προκοπές της δικιάς μας;
Το φυσάω και δεν κρυώνει, φέρτε μου το χάπι για την πίεση βρε, θα το πάθω το εγκεφαλικό. Εχει πέσει με τα μούτρα ο Αριστοτέλης και μου μετράει δεκαοχτώ φορές την πίεση και ο γιατρός Μπαχώμης καλή του ώρα κι αυτός εδώ δίπλα μου φρουρός μην πάθω τίποτα γιατί έτοιμη είμαι.
Με όλο αυτό το νταβαντούρι πήρε πρέφα και ο σύζυγός μου, άγιος άνθρωπος ήτανε αυτός κι έγινε θηρίο ανήμερο. Τι αίσχη είναι αυτά Κασσιανή μου είπε και κατέβασε τα μούτρα του στο πάτωμα κι άμα το κάνει αυτό ο Δημητράκης μου δεν υποφέρεται.
Βρε καλέ μου βρε κακέ μου, παίζουνε τα παιδιά σ' αυτό το ρημάδι το ιντερνέτ και κάνουνε αστεία του έλεγα εγώ, τίποτα αυτός, τα μούτρα του μέχρι τα πόδια να τα πατάει κιόλας. Τόχε που τόχε αυτό το χούι της ζήλειας, όσο νάναι κάθε γυναίκα κολακεύεται με λίγη ζήλεια, αλλά τώρα μόλις είδε και τον ξεβράκωτο, ήμαρτον Κύριε, έγινε του κουτρούλη ο γάμος εδώ μέσα και τρέχανε πέρα δώθε οι συγγενείς να μας τα συμβιβάσουνε γιατί μου είπε ότι δεν θέλει να με ξέρει πια και δεν το περίμενε από μένα τέτοιο πράμα  σ΄αυτή την ηλικία να κάνω τέτοια και ούτε ήξερε τι μου έλεγε μέχρι που παρενέβη και ο γιός μου καλή του ώρα και του είπε "ηρεμείστε πατέρα, αστεία κάνουν τα παιδιά κάτω" αλλά πού ν' ακούσει ο μαινόμενος Ορλάνδος ο Δημητράκης μου που παρθήκαμε από αγάπη και πολύ του κακοφάνηκε που πήρα εγώ βραβείο έναν ξεβράκωτο νεαρό και ποιος ξέρει τι βάζει με το νου του.
Σκέψου ότι τάβαλε και με το γιό του και τούπε "προφάσεις εν αμαρτίαις είναι αυτές κι εσύ να ασχολείσαι με τη δική σου γυναίκα όχι με τη δική μου" εν εξάλλω καταστάσει ο Δημητράκης με τον ξεβράκωτο σας λέω.
Τέλος πάντων ούτε ξέρω πώς θα το λύσω αυτό το θέμα με το Δημητράκη μου και κοντεύω να σκάσω. Εμείς πικρή κουβέντα δεν είπαμε ποτέ και μια ζωή να στέκομαι κερί αναμένο δίπλα του και κυρία με Κ κεφαλαίο και τώρα με τον Αγιο Πέτρο πρώτοι φίλοι εδώ πέρα να μου λέει ο Δημητράκης τέτοια λόγια και να με αμφισβητεί; Οχι, αυτό δεν θα το ανεχθώ.
Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι δεν αρκέστηκε σε αυτά αλλά μου πέταξε και το δηλητήριό του "το είδα εγώ το μάτι σου Κασσιανή πώς το γούρλωσες μόλις είδες τον νεαρό, τον λιμπίστηκες φαίνεται" και άντε τώρα εγώ να τον πείσω ότι δεν τον λιμπίστηκα τον νεαρό που είναι και γλυπτό του Φειδία ο άθλιος !!!
Τέλος πάντων για να μη με πούνε και αγενή, διότι αγενής δεν υπήρξα ποτέ, ευχαριστώ την Ματίνα Παλιοκόριτσο http://paliokoritsofull78.blogspot.gr για το βραβείο της κι ας μου έφερε τόση ταραχή διότι εδώ που τα λέμε πόσο καιρό είχα να δω τέτοιο πλάσμα; Από την εποχή των ερώτων μας με τον Δημητράκη σίγουρα και αυτό όχι χωρίς εσώρουχα, έτσι φόρα παρτίδα και όλα έξω, θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου !!!!


Και ένα γλυκό κομμάτι για τη Ματίνα 
και για να ηρεμήσουμε από την έξαψη !!! 




33 σχόλια:

  1. Δεν έχω λόγια, μόνο γέλια!! Σαν να την έβλεπα μπροστά μου την Γιαγιά Κασσιανή!! αχαχαχαχαχχαα

    Πολλά φιλάκια! Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xαχαχαχα κι εγώ που στο δίνω είμαι παλιοκόριτσο από τζάκι παρακαλώ...με τα Αγγλικά μου,τα Ιταλικά μου,τα Γερμανικά μου,τις κιθάρες μου,τα Πανεπιστήμιά μου,αμ τι νόμιζες...ότι είμαι παλιοκόριτσο ότι να ΄ναι?Είμαι ένα παλιοκόριτσο ότι πρέπει,χαχαχαχα.
    Αν σε σόκαρε τώρα το βραβειάκι καλά να πάθεις κι εσύ και όσες μου δώσατε βραβειάκια με καρδούλες και αρκουδάκια που δεν τα αντέχω ΛΕΜΕΕΕΕ (μην το ξεχάσετε την επόμενη φορά :p)...Τώρα πήρατε μία μικρή γεύση.Αργότερα ποιός ξέρει τί μπορεί να σας ετοιμάσω,χιχιχι.Παλιοκόριτσο είμαι,έχω το ακαταλόγιστο :p
    Eυχαριστώ πολύ όμως για το τραγουδάκι...Φιλώ σε Σόφη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μελένια μου τι να σου πω...
    τρέχουνε και δεν φτάνουνε πάνω κι ο Αγιος Πέτρος εν εξάλλω καταστάσεις....
    Φιλιά πολλά
    Καληνύχτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ματίνα μου
    καθόλου δεν με σοκάρισε το χάρηκα πολύ και σ'ευχαριστώ!!!
    Αλλά η γιαγιά ξέρεις έχει τα δικά της αν και μεταξύ μας όπως κατάλαβες πολύ τον γούσταρε τον τύπο χαχα
    Φιλάκια γλυκά
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλοριζικο το καινουριο βραβείο,τι επαθε η γιαγια κασιανη η ερμη,καλό βραδυ και φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέλη μου σ' ευχαριστώ πολύ.
    Είδες τι πάθαμε;
    χαχαχα
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, έχω τρελλαθεί στα γέλια!!!! (ο άντρας μου ξύπνησε και με ρωτάει γιατί γελάω, χαχαχα!). Βρέ τι έπαθε η γιαγιά Κασσιανή!!!! Καταπληκτικό κείμενο!!!! Μπράβο Σόφη μου!!!
    Mes respects, Madame Le Maire!!!
    Φιλιά και καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απορω με τον Αγιο Πέτρο που δεν σας εχει ξαποστειλει ακόμα στο πυρ το εξώτερον !
    καληνύχτα...να δούμε πως θα κυλήσει αυτή η νύχτα τωρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anne-Marie μου
    Merci bien και άσε να μη σου πω τι πάθαμε νυχτιάτικα με τα εξ ουρανού μηνύματα της τρελλόγριας !!!
    Grosses bises de miel
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να κάνει κι ο Αγιος Νάσια μου,
    πού να τα βγάλει πέρα με μας?
    Φιλάκια πολλά
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχαχα την καημένη την γιαγιά την Κασσιανή, τι της προκάλεσε αυτό το - κατά τα άλλα καταπληκτικό- βραβείο. Υπέροχη ανάρτηση, γέλασα πολύ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να είσαι καλά Σόφη μου, γελάω ακόμα. Αχ τα νέα παιδιά πως θέλουν να μας ταράζουν τους νυχτερινούς μας ύπνους.
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσε,καθόλου δεν αισχύνονται πια αυτοί οι νεολαίοι! Κι εσύ μας το κότσαρες το αγόρι τέσσερις φορές,για να μας κολάσεις... :)))

    Φιλάκια,καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχα..να το χαίρεσαι το βραβειάκι σου!!..
    Καλώς σε βρήκα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Marina D Queen
    Είδες τι έπαθε η καϋμένη γιαγιά ; Απαπαπα !!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ maria
    Ναι τα σκασμένα !!!!
    ευχαριστώ που πέρασες
    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. K+
    Μα καθόλου σεβασμός πια;
    Εεεεε το αγόρι είναι ...του Φειδία, είπαμε!!
    Καλημερούδια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @me (maria)
    Καλώς ήρθες και ευχαριστώ πολύ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ greko Fish
    Πάει...μουρλάθηκε η γιαγιά η καϋμένη με το γλυπτό του Φειδία....
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είδα την ανάρτηση και μπήκα , έλα που γέλασα με την ψυχή μου και θα μείω.
    Καλώς ήρθα. Καλό Σ/Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Niiice (http://www.youtube.com/watch?v=LgQSXQHILPM )...κείμενο, βραβείο και τραγούδι! Still laughing :D !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. axxaxa
    γελασα να σαι καλα
    καλα το βραβειο δε παιζεται, θελω και εγω βραβειο οχι αλλες καρδουλες και ζωακια χαχαχα
    γιαγια σε λατρευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @nikol
    Καλώς ήρθες !!!
    Εδώ γελάμε πάντα και είσαι ευπρόσδεκτη !!!
    Φιλάκια
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ifigeneia for you
    Καλώς ήρθες !!!!
    Ευχαριστώ πολύ για το σχολιάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @άσωτος γιος
    αμοιβαία τα αισθήματα γλυκέ μου
    Φιλάκια πολλά
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπέρα Σόφη!!Δέν είχε μπεί τό ιστολόγιο σου στήν λίστα μου καί έχω χάση πολλές σου αναρτήσεις!!Ευτυχώς τώρα τό έβαλα!!Ωραία ανάρτηση!!Πολύ γέλασα μέ τό σούπερ βραβείο,καί μέ τό υπέροχο κείμενο!!Συγχαρητήρια !!Νά τό...χαρείς!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α, γιαγιά Κασσιανή... κερί - λαμπάδα, δεν αντιλέγω, αλλά το ματάκι σου το γούρλωσες! Ξέρω εγώ τι σου λέω, μην κοιτάς τις μπαρέτες των παπουτσιών σου όταν σου μιλώ!!!

    Χαλάλι, βρε!
    Φιλάκια πολλά!!! ❀~✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ιωάννα μου,
    τόπιασες το υπονοούμενο χαχαχα
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. XA XA XA XA!!!
    Tρελάθηκα να γελάω!!!
    Να χαίρεσαι το βραβείο....
    Σε κολάσανε δε ντρέπονται λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αννιώ μου
    άστα τι πάθαμε...ίσα που προλάβαμε το εγκεφαλικό
    Καλό μήνα και φιλάκια
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χαααα,χα,χα,χα! Καλό, καλό! Να χαρείς το βραβείο σου Γιαγιά Κασσιανή και τα υπόλοιπα άστα στην άκρη! Άλλωστε οπτικώς το βρίσκω πολύ όμορφο (το βραβείο καλέ!) :) :) :)
    Καλό βράδυ και -έστω λίγο αργά- καλό και χαρούμενο Απρίλη να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Selcouth
    Ευχαριστώ πολύ !!!!
    Επίσης και σε σένα ένα καλό τριανταφυλλένιο μήνα
    Φιλάκια
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε !